TRAIN & LEARN

När vi utövar fysisk aktivitet frisätter hjärnan serotonin, dopamin, noradrenalin och endorfiner. Utan att gå för djupt in i hur det funkar så är det detta som får oss att må bra, känna ett lugn, ökat fokus och påfyllda med energi. Dessutom stabiliseras kortisolutsöndringen vilket gör att vi klarar av stress på ett bättre sätt.

 

Så att inleda en utbildning med ett träningspass är kanon och det är just det som gör Train & Learn till det perfekta valet när det kommer till utbildning.

Hör av er så skräddarsyr vi ett upplägg för just er!

(Nedan, ett smakprov från Malmö Näringslivsdag 2020, håll tillgodo!)

HÄLSA & ENERGI

När man är fysiskt aktiv frisätter hjärnan olika signalsubstanser och hormoner. Detta bidrar till ökad energinivå,  stärkt imunförsvar och det motverkar även sjukdomar såsom Parkinsons och Alzheimers. Sammantaget, träningen får dig att må bra och prestera på topp! 

KREATIVITET & FOKUS

Fysisk aktivitet gör dig mer öppen och kreativ och kan även ge en kortvarig minnesförbättring, så det kan vara en bra idé att träna i samband med att man ska lära sig något nytt. Konditionsträning innan studier/utbildning  visar tydliga positiva effekter.

Balans

Stress är ofta en källa till depression, tänk t.ex. på utmattningsdepression och varför vi får det. När vi är stressade utsöndras kortisol, som är ett stresshormon. Fysisk träning stabiliserar kortisolutsöndringen, vilket gör att vi klarar av stress på ett bättre sätt.

NicePng_team-building-png_2806927_edited

TEAM SPIRIT

Att känna gemenskap och tillhörighet är en av människans starkaste drivkrafter. Genom att genomföra något så enkelt som ett träningspass tillsammans så öppnar vi upp oss, gör oss sårbara och stärker våra relationer. Starka relationer ökar engagemang, produktivitet och inte minst lönsamhet.