final 3.jpg

Bli en vinnare i

det digitala mötet

90% av alla företag inom B2B har under de senaste månaderna övergått till en digital säljmodell med majoriteten digitala möten istället för fysiska. För många är detta ett nytt, utmanande och obekvämt sätt att mötas på vilket påverkar säljresultatet negativt. 

 

Det är inget konstigt att många upplever dessa utmaningar men det är definitivt något som man måste agera på, för är det en sak man kan vara säker på så är det att det digitala mötet är här för att stanna och de som lär sig sälja i det virtuella mötet är framtidens vinnare!

 

Vill du och ditt team bli proffs på att driva och sälja i det digitala mötet?

Då har ni hittat rätt!

e-learning

Alla pratar om utmaningarna med den nya situationen och visst finns det stora utmaningar, men det innebär också att det finns stora möjligheter för de som vågar utmana sig själv, lära sig nytt och vågar ta action.

 

Att sälja i det digitala mötet är något helt annat än att, med vetelängder och bryggkaffe, sitta och mysa in en affär hos kunden. Det digitala mötet är rakt på sak , ofta kortare än det fysiska mötet och inte alls lika enkelt att bygga relation i. Så hur gör man då för att lyckas och för att sälja mer i det digitala mötet?

Vill du veta svaret på den frågan så är DIGITAL SALES SUCCESS den rätta utbildningen för dig. En digital utbildning fullmatad med inspirerande, underhållande och utmanande videos och övningar. Med effektiva verktyg och konkreta tips guidar jag dig till hur du bygger förtroende, fångar intresse, engagerar och framförallt, säljer mer i det digitala mötet!

Omfattning:  8 moduler med 3-7 avsnitt i varje modul. Totalt 32 avsnitt.

Plats: www.jakobroos.com

Pris: 3 900:- /person (ex.moms)

What you get!

  • Skillnaderna mellan fysiskt & digitalt

  • Mindset - Dina tankar styr ditt resultat

  • Teknik & upplevelse - optimera kundupplevelsen

  • Förberedelse - Vinn affären innan mötet

  • Inledning - Hur du skapar engagemang, förtroende och en wow-känsla i mötet!

  • Behov - Förstärk & Aktivera behov

  • Lösning - Storytelling och fokus på värde

  • Deal & uppföljning - hantera invändningar och sälj mer!

 

Self paced learning: Gör utbildningen i din egen takt, när det passar dig. Lite varje dag under några veckor eller allt på en gång. Gå tillbaka om du vill köra om ett avsnitt, pausa när du behöver.

Story based learning: Story Based Learning innebär att man utbildar med hjälp av inspirerande stories. Det skapar en kontext som gör det lättare att både förstå samt komma ihåg det man lärt sig. . Stories engagerar, uppmuntrar och motiverar dig att testa dina gränser. Facts tell, stories sell!

 

För er som vill maxa försäljningen under 2021 så är DIGITAL SALES SUCCESS den rätta utbildningen!

RELEASE
28
JANUARI

DIGITAL SALES SUCCEsS

öka försäljningen

I 75% av köpsituationer idag, föredrar B2B-kunder att INTE möta sina leverantörer fysiskt utan vill istället ses i det digitala mötet. Om du vill vinna affären måste du vara där den äger rum.

 

Skapa rätt mindset i teamet och ge dem rätt verktyg för att lyfta försäljningen till nya höjder!

save-time-icon-0-removebg-preview.png

spara tid och pengar

En säljare sparar i genomsnitt 34 timmar / månad vilket motsvarar 20% i ren tid. Bara genom att ändra fysiska möten till digitala. Lägger vi sen till besparingen i resekostnader så förstår man vilka möjligheter och fördelar som finns med det digitala mötet!

Skapa effektiva möten

Digitala möten är oftast kortare och mer rakt på sak. Utöver det så är det lättare att samla rätt människor/beslutsfattare i ett digitalt möte än i ett fysiskt. Något som kortar säljprocesserna och skapar mer tid till annat.

 

för vem är denna utbildning?

Detta är en utbildning för säljare och medarbetare som har mycket möten där de på ett eller annat sätt ska påverka mottagaren att köpa deras idé, produkt eller tjänst. 

Så för dig som vill lära dig hur du säljer 2021 och framåt, denna utbildning är för dig!